Hyundai представи първите рендери на новия Santa Fe

Main March 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4285 views | no comments

Hyundai показа първите снимки на напълно новия Santa Fe, известен в Корея под кодовото наименование DM. Световната премиера на модела ще се състои на международния автосалон в Ню Йорк в началото на април.
Hyundai ще запази името „Santa Fe“ за новия автомобил, продължавайки утвърдената традиция на най-популярния SUV на компанията. Съвсем новият Santa Fe е трето поколение на емблематичния модел, чиито продажби от излизането му на пазара през 2000 година достигнаха общо 2,56 милиона броя в световен мащаб.
Базираният на дизайнерската философия на Hyundai „Флуидна скулптура“ нов Santa Fe следва собствена стилистична концепция, наречена „Острието на бурята“, отразяваща силните и динамични форми, създавани от природата при зараждането на буря.
Третото поколение Santa Fe се характеризира с изискани и елегантни линии, които се съчетават с дръзки и обемни повърхности, за да формират един по-агресивен и по-класически образ от този на своя предшественик.
Дизайнът включва емблематичната за последните модели от семейството на Hyundai шестоъгълна решетка, обемна, разделена на две долна част на купето и по-широки предни и задни брони, създавайки имидж на футуристичен градски SUV.
Динамичните характерни странични линии придават на колата по-аеродинамичен профил, а емоционалните детайли в новия екстериор осигуряват премиум излъчване, което говори за нови насоки в дизайна на следващите поколения SUV наHyundai.
Напълно новият Santa Fe, чийто основни продуктови концепции са „Усъвършенстване“, „Интелигентност“ и „Практичност“, се очаква да се превърне в хит на световния SUV-пазар, предлагайки на клиентите най-доброто във всеки аспект с отличителния си дизайн, свръхмодерни технологии, нисък разход на гориво и практично използване на пространството.

 
Keywords:   hyundai, santa fe
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...