Hyundai ще продава камиони и автобуси в Китай

Main April 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2565 views | no comments

От централата на Hyundai Motor обявиха, че след подписването на меморандума за разбирателство с китайската Sichuan Nanjun Automobile Group през октомври миналата година, днес е бил подписано споразумение за създаването на венчър (50:50) компанията Sichuan Hyundai Motor Company, която ще се занимава с производството на леко- и тежкотоварни камиони, какот и автобуси, предназначени за Китай.

След инвестициите от страна на двете компании, през 2013-та година се очаква годишното производство на Sichuan Hyundai да бъде около 150 000 камиона и 100 000 автобуса. Двете страни ще продават продуктите си с две различни марки, което ще им гарантира по- лесно и бързо навлизане на пазара.

Според проучванията на Hyundai, пазарът на търговски превозни средства в Китай се очаква да де разгърне от ниво на 4.3 милиона единици през изминалата година до такова от 5.2 милиона през 2015-та. За настоящата година, от компанията са си поставили за цел продажбата на 73 000 автомобила, а за 2015-та, очакванията са свързани с цифрата от 160 000.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...