IAA 2011 се простира на по-голяма площ

Main August 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9675 views | no comments

Международното автомобилно изложение IAA 2011, което ще се проведе във Франкфурт от 15 до 25 септември, е едно от най-големите и най-важните в световен план. Подобно на Парижкия автосалон, то се провежда на всеки две години. През 2009, когато беше последното му издание, изложителите бяха 781 от 30 страни. През тази година се очакват около 900, от които 75 световни автомобилни производители. Заетите площи са около 210 000 квадратни метра, което е с около 15 000 повече, отколкото през 2009.

"Във фокуса на IAA както винаги са многобройните световни премиери на новите модели, които ще се появят чак през идните месеци в шоурумовете", каза Матиас Висман, президент на Съюза на автомобилната индустрия (VDA). Именно този съюз е организатор на проявата, която ще се проведе за 64-ти път. Висман допълва, че през тази година ще видим оптимизации на класическите бензинови и дизелови двигатели, иновации в хибридните, електрическите и водородните задвижващи системи. Освен всички технически нововъведения, насочени към намаляване на разхода на гориво (а с това и на вредните СО2 емисии), ще бъдат представени и електронни асистенти, които ще правят шофирането по-комфортно и по-сигурно.

Агенция Speed-Press по традиция вече ви информираме предварително за най-интересното, което предстои да се случи по време на автомобилния салон край реката Майн. Нашите специални пратеници ще ви запознаят с най-интересните моменти от самото изложение, както и с богата фотоинформация.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...