Infiniti на Автосалон Франкфурт 2011

Main August 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6445 views | no comments

След двадесет и две успешни години на американския пазар и само три години след навлизането на европейския пазар марката луксозни японски автомобили Infiniti участва на първото си автомобилно изложение във Франкфурт в началото на новия шестгодишен план за растеж, който предвижда до 2016 г. продажбите на компанията да достигнат 10 процента от сегмента на луксозните марки от световния пазар. Освен увеличаване броя на моделите на ключовите европейски пазари се планира и откриването на повече центрове на марката, като в Германия и Великобритания ще има по 40.
Акцентите на Infiniti на 64-тото международно автомобилно изложение във Франкфурт включват световен дебют на спортен концептуален автомобил, който ще бъде представен от посланика на марката и настоящия световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел, включил се директно в проектирането му, премиера в Германия на прототипа Infiniti ETHEREA, революционен луксозен автомобил от компактния клас, както и на спонсорирания от Infiniti състезателен автомобил на Red Bull във Формула 1. На щанда на луксозната марка ще бъде изложен и най-бързо ускоряващият бензинов/електрически хибрид на света - Infiniti M35h, отделящ вредни емисии от едва 162 г/км CO2, както и шестте моделни гами на Infiniti, предлагани в Германия, в това число купета, седани, кабриолети и кросоувъри. В рамките на изложението ще бъдат обявени и победителите в съревнованието за дигитално изкуство на Infiniti.
Почитателите на марката ще могат да открият щанда й под номер A17 в Зала 3.1. Пресконференцията на марката ще започне от 14:15 ч на 13 септември, вторник. Тя ще бъде предаване на живо в интернет на адрес www.infinitieurope.com

 
Keywords:   etherea, Infiniti, red bull
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...