Infiniti представи на автосалона в Пекин създадения специално за Kитай M35hL

Main April 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6825 views | no comments

Японската марка за луксозни спортни автомобили Infiniti представи създадения специално за китайския пазар хибрид с удължена база M35hL на международния автосалон в Пекин. В рамките на събитието се състоя и азиатската премиера на концептуалния модел Emerg-e.
Удълженият M35hL, също като базовата версия M35h, е най-икономичната кола в гамата на Infiniti и най-бързо ускоряващият се хибрид на планетата. Почти цялото допълнително пространство е предназначено за пътниците на задната седалка. Както може да се очаква от един флагман, луксът и сигурността са в изобилие. Пътниците могат да се насладят на климатроника „Forest Air”, докато слушат аудиосистемата Bose с 16 високоговорителя, подпомагана от функцията за обезшумяване на салона Active Noise Control.
В Пекин беше показан за първи път в Азия и концептуалният модел Emerg-e. Двуместният елегантен и динамичен болид буквално електрифицира сегмента на спортните автомобили. Централно разположеното комбинирано задвижване от два електромотора и помощен двигател с вътрешно горене осигурява на Emerg-e мощност 402 к.с. (300 кВт). Колата може да се ускори от 0 до 100 км/ч само за четири секунди, а от 0 до 224 км/ч – за 30 сек. Въпреки това тя предлага вълнуващо придвижване в града с пробег 50 км при нулеви емисии. Когато удължаващият пробега бензинов двигател се задейства успоредно с двата електромотора, той отделя в атмосферата едва 55 г/км СО2.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...