Prime Time 12 – най-доброто от Baselworld 2012 и китайски загадки за време

Main April 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7330 views | no comments

Дванадесети брой на списание Prime Time идва с представянето на най-добрите модели часовници и бижута, дебютирали тази пролет на изложението Baselworld 2012.
Любопитен факт е, че то привлече най-много китайски и арабски посетители.
И нещо повече – в Базел втората си колекция показа производителят The Chinese Timekeeper. Не се хващайте за сърцата, не става въпрос за евтини ментета, купени в интернет за 7 долара, а за луксозни инструменти за време с цени, започващи над 1000 евро. Затова ще откриете и една китайска история на страниците на изданието, тази на The Chinese Timekeeper. Дали думичките made in China ще добият нов смисъл?
Ще разберете каква е топлата връзка между часовниците и рок-бандата Kiss, както и кой е Николай Сърдъмов и с какъв емоционален заряд са заредени дизайнерските бижута, сътворени от него.
В броя намира място едно от новите луксозни имения на Копола, както и подробна информация за това как можете да наемете Maserati и да съчетаете пролетното карене на ски с плаж.
Какви са приложенията на хидромеханиката в бранша, какви часовници използват пилотите от Формула 1, как се стигна до мехатронната симфония, съчетаваща мобилния телефон с автоматичен часовникарски механизъм (в.ж. корицата) и отговорите на още много други въпроси ще откриете на страниците на Prime Time 12.
Експертното мнение на Николай Христов ще ви запознае с тайните на механичното и автоматичното задвижване на инструментите за време и защо обикновено те държат много по-висока цена от кварцовите.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...