Infiniti Q50 получи най-високи отличия от цял свят

Main February 13, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8985 views | no comments

Infiniti Q50 получи най-високи отличия от цял свят - финалист в „Световен автомобил на годината 2014“ и наградата „Най-луксозен автомобил на Канада 2014“. Признание от върхово научно списание за първата в света електродистанционна кормилна система. Infiniti продължава да получава най-високи отличия от хората, следящи върховите автомобилни постижения в световен план, за модела си Q50.
След гласуване на 69 журналисти от водещи медии в автомобилния свят Infiniti Q50 бе избран за финалист в конкурса „Световен автомобил на годината 2014”. В Канада независими журналисти избраха Infiniti Q50 за Най-луксозен автомобил на 2014. За Най-иновативна кола (за заимстваната от самолетната индустрия електродистанционна кормилна система). Също така и за Най-добра нова система за безопасност (за системата за предотвратяване на сблъсъци).
Водещи европейски асоциации за безопасност обявиха Q50 за една от най-безопасните коли на пътя. В Обединеното кралство системата за избягване на сблъсък получи най-висока оценка от Thatcham - Центъра за автомобилно застраховане, сервизиране и разработки. А в САЩ Q50 взе най-високото отличие в научните среди (заради първата електродистанционна кормилна система, използвана в автомобил).
В годишното съревнование “Най-доброто от най-новото”, провеждано в Обединеното кралство, редакторът на Popular Science класира директното адаптивно управление в топ 12 на Grand Award. Също така обяви първата серийна електродистанционна кормилна система за “една от най-значителните стъпки” при самоуправляващите се автомобили.

 
Keywords:   Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...