Infiniti започва продажби в Австралия през 2012

Main March 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1831 views | no comments

Източник: www.infinitibg.bg

Японската луксозна автомобилна марка Infiniti планира да започне продажбите на своята богата гама от седани, купета и кросоувъри в Австралия от 2012 година. Компанията се изяви като най-бързо развиващия се луксозен бранд в САЩ през миналата година и бързо разпростира дейността си по целия свят. Австралия е поредната крачка от експанзията на Infiniti след западна Европа и някои южноамерикански и източноазиатски пазари.

От средата на 2012 любителите на луксозни автомобили ще могат да си купят модели на Infiniti с гарантирана поддръжка от новите центрове в най-големите градове на източното крайбрежие Мелбърн, Сидни и Бризбейн.

Първоначално на Зеления континент ще се предлагат впечатляващия спортен кросоувър Infiniti FX, спортния кабриолет и купето G37 и уникалния луксозен седан Infiniti M.

Тъй като Infiniti се доказа като глобална луксозна марка, която постоянно разширява присъствието си в целия свят, Австралия беше логичната следваща стъпка, каза Анди Палмър, изпълнителен вицепрезидент на Infiniti. След по-малко от година нашите луксозни автомобили, които представляват уникално съчетание на вдъхновена динамика с ненадминато качество, ще се превърнат в реалност за австралийския пазар.

На 28 февруари Infiniti съобщи, че е постигнал маркетингово споразумение с шампиона във Формула 1 Red Bull Racing за сезоните 2011 и 2012. Така беше създаден един уникален съюз, насочен към престижни маркетингови и технически дейности, свързани с най-пресижната автомобилна надпревара в света. Първият старт от новия сезон е в неделя в Мелбърн.

 
Keywords:   g37, infiniti fx
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...