Infiniti на Sofia Concours d`Elegance 2010 - Красота и стил в бяло и черно

Main May 3, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 3783 views | no comments

В първия ден от месец май в София за трета поредна година се проведе Concours d`Elegance пред хотел „Хилтън". Наред с десетките ретро автомобили бяха изложени и два уникални екземпляра на Infiniti.

Стилното Infiniti G37 Cabrio направи своята първа поява пред широка публика и веднага събра погледите на посетителите. Експонатът на G Cabrio бе с най-високо ниво на обзавеждане GT Premium. Това е единственият модел от серията G, който се предлага с червения кожен салон Monaco Red, комбиниран с елементи от кленово дърво. За 30 секунди трите части на твърдия покрив се свалят автоматично и от купе автомобилът се превръща в кабриолет, готов за слънчеви круизи. Задвижването на G Cabrio, както и на останалите модели от G серията, е поверено на 3,7-литровия V6 двигател на Infiniti с мощност 320 к.с. Той е комбиниран със 7-степенна автоматична адаптивна скоростна кутия, която задвижва задните колела. Въпреки че G Cabrio се предлага в България от средата на месец април, вече има няколко реализирани продажби от модела.

Още по-впечатляващ бе експонатът Infiniti FX Limited Edition в цвят Moonlight White. От този автомобил с ръчно изработен интериор са произведени само 100 екземпляра в цял свят, а три от тях са предназначени за България. Уникалният FX се отличава с 21-цолови джанти с дизайн "Turbine" и боядисани в тъмносив графитен цвят радиаторна решетка, въздушни отвори и релсите на покрива.

Интериорът на FX Limited Edition е не по-малко зашеметяващ. При отваряне на всяка от вратите се забелязват светещи с надпис Infiniti прагове и внимателно координирано съчетание от най-добрите естествени материали, като седалките, горните панели на вратите и таблото са тапицирани в кожа с цвят на графит, с контрастни шевове и луксозна първокласна Alcantara

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...