Infiniti награди юристите на 2009-а година

Main February 4, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 649 views | no comments

Вчера списание „Правен свят”, което е в медийната група на “Дарик”, за трета поредна година избра българските юристи на годината. Това са конституционният съдия проф. Емилия Друмева, председателят на нотариалната камара Димитър Танев, адвокат Михаил Екемджиев и съдията от Софийския градски съд и председател на съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова. Наградите бяха връчени на тържествена церемония в Гранд хотел „София"от Константин Пенчев - председател на Върховния административен съд и двукратен носител на званието „Юрист на годината”. Всеки от четиримата призьори получи и чек за отстъпка на стойност 10 000 лв. при евентуална покупка на автомобил Infiniti, тъй като „Витоша Ауто”, официален вносител на луксозната марка у нас, бе основен партньор на събитието. Два от уникалните автомобили Infiniti бяха изложени пред „Гранд хотел София” – усъвършенстваният спортен кросоувър FX и луксозното купе G37.

Министърът на правосъдието Маргарита Попова поздрави както четиримата юристи на 2009 г., така и всички юристи в страната. Тя им пожела да постигнат добър имидж на професията и да направят живота и обществените отношения в България такива, каквито трябва да бъдат и хората заслужават.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...