Infiniti представя глобална рекламна кампания със Себастиан Фетел

Main March 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6090 views | no comments

Infiniti обяви предстояща глобална рекламна кампания с участието на Себастиан Фетел.
Двукратният световен шампион от Формула 1 ще бъде в центъра на традиционна ATL реклама, включваща дигитални медии, вирални рекламни клипове, серия от колекционерски плакати, както и първата глобална телевизионна реклама на Infiniti.
Представянето на телевизионната реклама, заснета в Испания преди последния предсезонен тест от Формула 1 (на пистата „Каталуня“ в началото на март), ще протече по време на Гран при на Монако (26-27 май 2012).
Сътрудничеството заздравява връзките между Infiniti и пилота на Red Bull Racing от 2011. Тогава Фетел беше обявен за първия световен посланик на марката. Фетел не само редовно участва в медийни събития на Infiniti, но е избрал за свой личен автомобил модела FX50S. Германецът беше в центъра на разработването и дизайна на изключителното Infiniti FX Sebastian Vettel Version. По-рано през март, по време на Женевския автомобилен салон, стана ясно, че развиващото 300 км/ч Infiniti ще се превърне от концептуална в серийна кола. 2012 е втората година от сътрудничеството между Infiniti и Red Bull Racing. През този сезон ще видим по-отчетливо присъствие на марката Infiniti върху болидите от Формула 1, върху екипировката на пилотите и на механиците от отбора. И двете организации проучват възможностите за техническо сътрудничество в бъдеще.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...