Infiniti разкри ETHEREA

Main March 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12009 views | no comments

На своя световен дебют на автомобилното изложение в Женева концептуалният модел Infiniti ETHEREA представя новото виждане за компактен луксозен автомобил, предназначен за едно взискателно ново поколение, като същевременно разкрива някои моменти от бъдещата европейска гама на Infiniti, в която характерната за марката оригиналност за първи път навлиза в компактния клас. Моделът обхваща всички характерни за Infiniti предимства. Той е разработен като мощен и същевременно много икономичен хибрид, базиран на новаторската система „един електромотор/два съединителя“, използвана в Infiniti M35h – първият хибрид на марката, който в момента излиза на пазара в цяла Европа.
Мощен 2,5-литров 4-цилиндров бензинов двигател с мощност 245 к.с. осигурява бърза реакция и голямо ускорение в целия диапазон на работа. Електромоторът осигурява допълнителна мощност, когато е необходимо, и тихо шофиране без вредни емисии на по-ниски скорости. Скоростната кутия е безстепенна (CVT), а задвижването, за първи път в модел на Infiniti, е на предните колела. Независимото окачване, регенериращата спирачна система и модерната електрохидравлична кормилна система с електронно управление допълнително подобряват съотношението между мощността и екологичността.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...