Infiniti с нов вицепрезидент за Европа и Близкия изток

Main June 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2740 views | no comments

Бернар Лоар ще бъде назначен за вицепрезидент на Infiniti отговарящ за базираното в Рол (Швейцария) подразделение на компанията за Европа и Близкия изток. Той ще поеме новия си пост от 1 август 2011 година.
Бернар, настоящ вицепрезидент по продажбите на Nissan Европа, ще замени Джим Райт, който е определен за управляващ директор на Nissan Motor GB Ltd. И ще бъде подчинен на Жил Норман, корпоративен вицепрезидент, отговарящ за Африка, Близкия изток и Индия.
Бернар започва работа в автомобилната индустрия през 1988 във Ford Франция, където за 11 години се издига до позицията на директор по корпоративните продажби. През 2000 се мести във Fiat Auto SPA (Торино), където отговаря за С-сегмента в централния маркетинг. Две години по-късно преминава в редиците на Nissan като пазарен мениджър по продажбите, отговарящ за седем пазара.
През януари 2005 Бернар е назначен за бранд директор в Португалия, където поставя основите на нова компания на Nissan. Следващата му длъжност е директор по европейските проекти, чието задължение е да управлява нов бизнес модел за Nissan Европа на 20 пазара. През март 2008 е издигнат за управляващ директор на Nissan Италия и разработва тригодишен план за подобряване на пазарния дял. След това, през септември 2009, е назначен за вицепрезидент по продажбите на Nissan за Европа, отговарящ за 44 пазара.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...