Infiniti ще покаже ETHEREA на Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2011

Main May 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2180 views | no comments

Infiniti обяви, че ще демонстрира футуристичната си концептуална разработка ETHEREA по време на тазгодишното издание на Concorso d’Eleganza Villa d’Este, което ще се проведе от 20 до 22 май.

Концептуалният модел Infiniti ETHEREA представя новото виждане за компактен луксозен автомобил, предназначен за едно взискателно ново поколение от по-млади клиенти, като същевременно разкрива някои моменти от бъдещата европейска гама на Infiniti, в която характерната за марката оригиналност за първи път навлиза в компактния клас.

Мощен 2.5-литров четирицилиндров бензинов двигател с мощност 245 конски сили осигурява бърза реакция и голямо ускорение в целия диапазон на работа. Електромотор осигурява допълнителна мощност, когато е необходимо, и тихо шофиране без вредни емисии на по-ниски скорости. Скоростната кутия е безстепенна (CVT), а задвижването, за първи път в модел на Infiniti, е на предните колела.

Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...