ING Renault F1 Team представи R27

Main January 25, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 720 views | no comments

Видео от представянето на R27 можете да видите тук:Автопрес.ТВ

С впечатляваща церемония в Амстердам, ING Renault F1 Team представи R27- новият претендент за шампионската титла при конструкторите в тазгодишното издание на Формула 1. С привличането на новия спонсор на отбора, цветовете на болида се различават много от миналогодишните.

"Нашата Формула 1 програма е глобална инициатива, която ще ни помогне да подобрим представянето на една обединена ING марка в цял свят, заяви Мишел Тилман, председател на изпълнителния борд на ING Group. "В настоящия момент, Формула 1 е най- добрата основа за глобална спонсорска програма, т.к.т тя има възможност да достигне до голяма клиентска група, допълва той.

Новият състезателен болид на ING Renault F1 Team представлява еволюция на дизайнерската философия, която спечели световните шампионски титли през 2005 и 2006 година. Изцяло нова е седемстепенната предавателна кутия. Въпреки че двигателят на R27 е кръстен RS27, само 10% от неговите части са нови. В резултат на новите правила, инженерите и дизайнерите на отбора не са изградили нов мотор, подобно на всеки сезон от 2001 година насам, а са работили върху оптимизирането на миналогодишния.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...