Jaguar C-X75: Супер признание за супер модел

Main June 22, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2375 views | no comments

Разработка C-X75 на Jaguar, която ще бъде произведена в лимитирана серия от 250 екземпляра, получи изключително високо признание по време на 10-то издание на годишните награди North American Concept Vehicle of the Year.

Хибридният Jaguar C-X75 беше отличен като Най-значим концептуален автомобил на годината 2011, както и приза за "цялостно творчество- Концептуален автомобил на годината.

Серийната версия на Jaguar C-X75 ще бъде с хибридно задвижване, като от компанията споделят, че очакват изключителна горивна икономичност и нива на СО2 емисии от под 99 грама на километър. Благодарение на системата си задвижване на четирите колела (от ДВГ и два електромотора), суперспортният C-X75, който ще може да изминава по над 50 километра в чист електрически режим, ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3 секунди, от 0 до 160 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 320 км/ч.

Jaguar ще предложи на пазара само 250 нейни представителя на C-X75, всеки на цена от 700 000 до 900 000 британски лири.

 
Keywords:   concept vehicle, jaguar
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...