Jaguar XF - „Най- вълнуващ автомобил на 2007”

Main January 24, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 901 views | no comments


Новият Jaguar XF грабна голямата награда на читателите на сп. What Car? за Най-вълнуващ автомобил, който предстои да бъде представен през 2007 г. Хилядите читатели на дамското модно списание Eve и посетители на сайта www.whatcar.com избраха новия XF за номер едно сред 10-те най-вълнуващи автомобили, който се очаква да бъдат представени тази година и които все още не са влезли в продажба.

Стив Фоулър, издател на What Car? коментира: Тазгодишният избор на нашите читатели като че ли не ни изненада много. Това е втората поредна година, в която Jaguar печели нашата голяма награда, след миналогодишния успех на спортния XK. Огромният интерес към новия XF, без съмнение е очакван, след появата на зашеметяващия концептуален модел Jaguar C-XF по време на изложението в Детройт. Ако този интерес се трансформира в продажби, значи в действителност успехът на Jaguar е гарантиран.

Изключително сме възхитени от позитивната реакция към XF още преди неговата официална премиера. Jaguar C-XF беше звездата на изложението в Детройт и съм щастлива че публиката ни подкрепя по пътя към новата ера в развитието на марката. Виждам че интересът към двата модела е огромен и целия екип на Jaguar, вече очаква с нетърпение пускането на пазара на най-новия XF, каза административният директор на марката Бибиана Боерио.

Дългоочакваният Jaguar XF се очаква да се появи през есента на 2007 година. Новият модел ще се произвежда в завода на марката в Кесъл Бромич.

 
Keywords:   eve, jaguar, jaguar c xf, jaguar xf
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...