Jaguar пуска най-бързия XKR

Main February 17, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 546 views | no comments

Jaguar ще представи най-бързото XKR купе на автомобилния салон в Женева през март. Автомобилът ще развива максимална скорост до електронно ограничените 280 км/ч вместо предишните 250 км/ч. Ще спрягат XKR Coupe със скоростен пакет и „черен” пакет, въведени в гамата на XK за 2011 моделна година.

С максимална мощност от 510 к.с. и въртящ момент от 625 Нм, XKR разполага с огромен резерв от мощ и ускоряване. Новият скоростен пакет Speed Pack, който е част от опциите, превръща версията в най-бързия XK. В този си вариант купето използва ревизиран предeн аеродинамичен стеснен спойлер и по-широк заден за увеличен баланс и намаление на подемната сила. Всеки XKR Speed Pack пристига в шоурумовете със заден дифузер и прагове в цвета на каросерията, хромирани рамки на прозорците и други подробности, подчертаващи спортния динамичен облик на автомобила. Червените спирачни апарати, увенчани с логото R, прозират зад 20-инчовите лети джанти Kasuga. Седемте цвята за скоростния пакет са специално разработени от фирмената дизайнерска програма за избор – черно, бяло, червено, течно сребро, лунно сиво и два вида синьо.

Така нареченият черен пакет (Black Pack) позволява на желаещите да се сдобият със забележителен и ефектен Jaguar с черни джанти и специфични детайли в екстериора. Това обзавеждане задължително се съчетава с високоскоростния пакет, а предвидените цветове за каросерията му са черен, бял или червен. Вариантът Black Pack предвижда и богати възможности за персонализация на интериора.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...