JE DESIGN доработи Touareg Hybrid

Main April 14, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2540 views | no comments

Специалистът в областта на доработката на автомобили Volkswagen- JE DESIGN, разпространи подробности за най-новия си проект. В случая, той е посветен на специалната хибридна версия на новия Touareg, която вече предлага максимална мощност от 440 консик сили.

Хибридната версия на Volkswagen Touareg идва в комбинация със специален екстериорен аеродинамичен пакет, в който са включени нови радиаторна решетка, преден и заден спойлер, нови вежди на калниците, и други, като цената на пакета е 5355 евро. От JE DESIGN са проектирали и нова изпускателна система (595 евро).

В резултат на нанесените софтуерни промени по електронния управляващ блок на двигателя, агрегатът гарантира максимална мощност от 324 кВт или 440 консик сили и максимален въртящ момент от 630 Нм (580 Нм при стандартната версия на всъдехода). Промените са довели до значително подобряване на скоростните и динамичните характеристики на хибридния Touareg. Колата е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди (6.5 секунди стандартно), а максималната скорост на движение е увеличена от 240 на 255 км/ч.

JE DESIGN предлага програмата за оптимизация на двигателя на Volkswagen Touareg Hybrid срещу 3999 евро.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...