JE DESIGN направи Seat Exeo ST малко по- ... емоционален и интересен

Main February 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3522 views | no comments

Един от специалистите в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Volkswagen Group- JE DESIGN, демонстрира тунинг- програмата си за Seat Exeo ST.

В пакета, който можем да кажем, че прави комбито значително по- емоционално и интересно, са включени както подобрения в аеродинамиката на колата, така и интериорни и технологични промени. Новостите по екстериора са свързани с преден и заден спойлер (379 и 199 евро), странични прагове (399 евро), нова спортна радиаторна решетка без емблемата на производителя ?! (199 евро), заден дифузьор (299 евро) и деветнадесетцолови джанти (2930 евро).

Ако сте готови да се разделите с 1179 евро, от JE DESIGN обещават, че вашето двулитрово TDI Exeo ST ще ви се отблагодари с максимална мощност от 205 конски сили (170 стандартно) и максимален въртящ момент от 385 Нм (350 Нм стандартно). Собствениците на топ-версията при бензиновите модификации на комбито могат да разчитата на увеличение на мощността от 211 до 270 конски сили и на въртящия момент от 320 на 390 Нм. Цената е 1379 евро.

От JE DESIGN са предвидили за Seat Exeo ST и нова изпускателна система, спортно окачване, както и цялостна трансформация за интериора (1599 евро).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...