Johnson Controls на Автомобилно изложение София 2007

Main June 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1056 views | no comments

Johnson Controls, един от световните лидери в областта на автомобилните интериорни системи, електроника и акумулатори, участва за първи път на международното автомобилно изложение в София. От 15 до 24 юни компанията представя инструментални клъстери и дисплеи, контролни табла, системи за седалки и врати, които са внедрени в представяни на изложението модели.

В момента българският офис на Johnson Controls разработва автомобилни системи и електроника, които са интегрирани в инструментални клъстери и дисплеи в модели на повечето световни автомобилни производители.

"За нас е голямо предизвикателство да участваме в разработването на системи и технологии, които бързо се внедряват в последните модели автомобили. Ние имаме повече от 250 предприятия по света и 5 технологични центъра за електроника, базирани в САЩ, Франция, Германия и в България. Горди сме, че именно в България се правят системи за световни марки, каза Росен Филипов, директор инженеринг на Johnson Controls България

Johnson Controls в България
Johnson Controls е единствената компания в България, разработваща софтуерни решения за автомобилната индустрия по индивидуални поръчки като допълнение към хардуерни и механични устройства за електрониката. Българският офис на Johnson Controls развива дейност от 2001 г. През есента на миналата година бе открит и технологичен център за електроника в София. В него над 320 служители обединяват усилия на международно ниво с технологичните центрове във Франция и Германия. Сред клиентите на компанията са най-известните производители на автомобили.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...