Първа награда за Nissan Qashqai

Main June 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3229 views | no comments

Освен на изключително добро търсене, новият компактен кросовър модел на Nissan- Qashqai, вече може да се похвали и с първата си награда. Неговата двулитрова дизелова модификация с интелигентната система за задвижване на четирите колела All Mode, беше избрана за най- добър SUV (Sport Utility Vehicle) на 2007 година в класацията What Diesel Car?.

Признанието за Nissan Qashqai идва от редакционния екип на What Diesel Car?. "Това е формата на семейната кола на бъдещето", заявява Гарт Съмтър, редактор в изданието. "Харесвам автомобилите с приятно управление, качества и визия. Той е най- доброто предложение с двулитров двигател", допълва той.

Двулитровото dCi дизелово сърце на Nissan Qashqai генерира максимална мощност от 150 конски сили при 4 000/мин и максимален въртящ момент от 320 Нм при 2 000/мин. От представянето на модела на пазара през март тази година, до ммента са постъпили над 10 000 заявки за закупуването му, а общите продажби до края на май са били 6 000 единици.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...