Juke Nismo и GT-R позираха редом с Мариян Вълев и Александър Сано

Main May 22, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3340 views | no comments

Мариян Вълев и Александър Сано се включиха във фотосесия с Juke Nismo и GT-R пред шоурума на Nissan Sofia на „Никола Вапцаров“ 47.
След едноседмичен тест на градския хулиган Juke Nismo Сано, който изигра персонаж с именно такъв характер (Дъвката) в българския филм „Тилт“, сподели и своето мнение за автомобила и нещата от живота. Откакто е глава на семейство, актьорът е започнал да избира колите си рационално, а не емоционално и смята, че интериорът е много важен. В това отношение в Juke Nismo много го е впечатлил кадифеният волан и четливите уреди. Като цяло звездата предпочита дизеловите модели и живо се интересува от разхода на колите. „Имам екологични наклонности и коли, които харчат над едноцифрено число, започват да не ми харесват“, сподели той. „Специално за Juke, който имах удоволствието да шофирам цяла седмица градско и извънградско, бих казал, че той съчетава от това да ти даде някакво спокойствие и да превключиш много бързо от режим еко, който аз използвах по-често, на режим спорт и да му дадеш ряз, както се казва. Има хулиганщина в този автомобил със сигурност, в добрия смисъл на думата“, е категоричен Сано.
В момента на него му предстоят снимки в нов сериал на БНТ с братя Чучкови, с които работи в „Тилт“.
Поради ангажимента си да не дава повече интервюта след участието си в предаването на Карбовски, Мариян Вълев се въздържа от изявления.

 
Keywords:   juke, nissan, sofia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...