Kia се доближава до клиентите, пуска блог

Main September 4, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1328 views | no comments

Kia Motors Corporation (KMC) обяви, че комуникацията между компанията и клиентите ще бъде пренесена на ново ниво, благодарение на специалния блог, който се появи в Интернет днес.

www.kia-buzz.com ще даде възможност както на обикновените потребители, така и на голяма част от своите работници, да изразяват свободно своите виждания, бъдещи планове и виждания, идеи.

"Блогът Kia BUZZ ще освободи запушената до момента директна линия на комуникация между нашата компания, нашите клиенти и партньорите ни в цял свят, заяви Йонг- Мо Ан, изпълнителен вицепрезидент на международното маркетингово подразделиение на Kia. "Това е новаторски подход, чрез който истински гласове от цялата ни организация могат да достигнат до нова аудитория с информация за Kia Motors..., допълва той.

 
Keywords:   buzz, kia, kia motors, kmc, target
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...