Голямо признание за родния Ендуро Шампионат !

Main September 3, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2643 views | no comments

След успешното провеждане на състезанието " 4 дни луда работа" в Стара Загора, не закъсня и оценката на чуждите състезатели взели участие. Третия в света в този спорт Ерик Брандауер и организаторите на най-силното състезание по Ендуро в света "Ерзберг Родео" вкараха в календара на Европейския Ендуро Шампионат нашето състезание и то влезе в ТОП 10 най-добри и трудни състезания в света.
Председателят на комисия Ендуро към Българската Федерация по мотоциклетизъм Жоро Хаджиев е поканен в края на февруари на световното мото изложение "Байк Аустрия" във Виена, където ще презентира България и нашия ендуро спорт. От сега са получени заявки за участие през следващата година от 70 чужди състезатели, водещи в този спорт в световен мащаб.

Чужденците се очароваха от организацията, популярноста и от сложността на трасетата при тазгодишното си участие и Стара Загора. По тяхна оценка, българските състезатели бързо ще превземат европейските върхове, тъй като уменията им в управлението, навигацията и издържливоста са основа за големи успехи. Показателно беше, че на приключилото състезание, във всички класове на първо място се класираха българи, без да се стреснат от именитите си съперници. Чест прави на клуб "Луда Работа", че успя само за две години да организира и издигне на европейско ниво този спорт.

 
Keywords:   aos
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...