KIA Motors и Total Lubrifiants обединиха сили

Main March 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2184 views | no comments

KIA Motors Corp. и Total Lubrifiants обявиха началото на петгодишно международно сътрудничество на официална церемония вчера в централата на KIA.
Според условията в договора Total Lubrifiants е препоръчан от KIA Motors партньор, чиито продукти ще се разпространяват в сервизната мрежа на марката. Дилърите на KIA ще бъдат снабдявани с моторните масла Total Quartz, както и ще им бъде оказвана пълна маркетингова подкрепа от страна на френския производител.
KIA Motors Corp. и Total Lubrifiants отдават еднакво значение на иновативност, качество и надеждност на своите продукти. Чрез сътрудничеството си двете компании затвърждават общата си цел да увеличат присъствието си на международните пазари, както и да обединят усилията си в създаването на висококачествени продукти и услуги, които да отговорят на изискванията на клиентите.
Total Lubrifiants, дъщерно дружество на Total Group, дистрибутира своите продукти в над 150 страни. Марката е сертифицирана по ISO 9001 и произвежда моторни масла, антифриз и охлаждащи течности за автомобилната индустрия. Компанията е ангажирана и с всички аспекти на петролната промишленост, от доставката на фабрични материали до извършване на логистичните операции. Total Lubrifiants притежава редица изследователски центрове и провежда развойно изследователска дейност, основана на иновативни продукти, безопасност и здраве.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...