Голф-турнирът Peugeot RCZ Cup започва от утре

Main March 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1975 views | no comments

Peugeot ще проведе за втори път международното състезание по голф Peugeot RCZ Cup. Изданието през 2010 г. премина с голям успех и интерес от страна на голфърите и събра 11 500 аматьори от много страни. Турнирът започва от утре, 24 март, в Дубай и приключва в края на август. Тази година в него ще се включат 14 страни в лицето на Австрия, Англия, Аржентина, Белгия, България, Германия, Испания, Италия, Обединени Арабски Емирства, Перу, Португалия, Финландия, Франция, Швейцария. През 2011 г. във Франция ще се проведат над 50 турнира.
Инициативата за новото издание е на концесионерите на марката и в него могат да участват голфъри-любители от всички нива. Отборите се състоят от двама играчи, а форматът е Scramble или избор на най-добрата топка.
Оригиналната формула на турнира се изразява в две знамена на грийна. На 9 от 18-те грийна са поставени по 2 знамена - бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ Cup.
Знамето Peugeot маркира дупката, считана за по-лесна, а RCZ Cup - по-трудната. Всеки отбор има възможност да играе всички бели или 9 бели и 9 сини знамена RCZ Cup.
Отборите, избрали формулата RCZ Cup трябва задължително да играят топката със синьо знаме, когато има такова. Изборът или не на формулата RCZ Cup трябва да се заяви преди старта от дупка n

 
Keywords:   peugeot
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...