KIA Motors America разшири партньорството си с НБА

Main June 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2925 views | no comments

От началото на 2011г. до момента KIA Motors America (КМА) бележи безпрецедентен ръст в продажбите с 44,8% в сравнение със същия период на предходната година. Участието на марката в спортни събития доведе до широко популяризане на бранда и затвърждаване имиджа на марката. Нещо повече, КМА официално обяви партньорството си с един от най-нашумелите баскетболни звезди – Блейк Грифин, който ще бъде лицето на компанията. KIA блесна под прожекторите след като Блейк Грифин направи гръмотевична забивка,прескачайки модела Optima, позициониран на баскетболното игрище преди няколко месеца. В момента Грифин е единственият професионален баскетболист, който е в маркетингово партньорство с автомобилна компания.
Сътрудничеството със звездата ще увеличи присъствието на KIA в професионалната баскетболна лига след ръста в продажните обеми и разширяването на споразумението между КМА и НБА. В допълнение към „Официален автомобилен партньор на НБА” KIA подкрепя и NBA All-Star, NBA Performance Awards и NBA Cares. Компанията е сключила и стратегическо сътрудничество с 13 отбора от Националната баскетболна асоциация.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...