Kia Motors с договор за сътрудничество с азиатските XGames

Main March 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 998 views | no comments

На официална церемония в Шанхай, КИА Моторс обяви, че e подписала 3 годишно сътрудничество с азиатските Екс Геймс, според което марката ще присъства в наименованието на игрите. Едни от най-динамичните и екстремни спортни състезания в света ще бъдат популярни вече като Kia X Games Asia.

КИА е спонсор на шампионата от 2005 година. С подновяването и разширяването на сътрудничеството си с азиатските Екс Геймс марката набира все по-голяма популярност сред младите по душа и приключенски дух в Китай и останалите азиатските пазари, както и между новото поколение по цял свят.

Нашето желание е да затвърдим асоциацията на марката с това вълнуващо мероприятие, което бързо набра широка популярност в много области, една от които са азиатските Action Sports Olympic. Проучването между потенциалните клиенти на КИА, направено неотдавна от нашите екипи показа, че успешните модели като Спортидж, Рио и новия КИА сийд резонират с младата, динамична, активно спортуваща аудитория на екстремните състезания, заяви г-н Йонг Ван Ким, изпълнителен вицепрезидент на КИА Мотoрс. KIA X Games Asia е идеалната възможност да се докоснем до тази публика и да подобрим разпознаваемостта на марка КИА на азиатските пазари, добавя той.

През настоящата година Kia X Games Asia ще се проведат в Шанхай, Китай между 3-ти и 5-ти май. Шампионатът през 2007г. ще бъде деветото подред състезание от 1998 г., промотирано и организирано в Азия от ESPN International със съдействието на ESPN STAR Sports. Събитието ще се провежда всяка година до 2009г. в Китай.

Очакваме тази година KIA X Games Asia да се радват на голям интерес. С подкрепата и съдействието на КИА Моторс състезанието ще достигне разцвета си, споделя Харви Дейвис, управляващ директор на ESPN STAR Sports.

Повече от 200 топ атлети от Америка, Бразилия, Япония и други страни от тихоокеанския регион ще се състезават за над 100 000 $ под формата на пари, медали и слава в 5 категории: агресивно каране на кънки, каране на скейтборд, свободен стил BMX, спортно катерене и Moto X.

Миналата година КИА Моторс инвестира 12 милиона щатски долара по време на провеждане на Asian X Games в печатна и телевизионна реклама. Очаква се през 2007г. компанията да извлече още повече дивиденти.

 
Keywords:   action sports, asia, kia, x games
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...