KIA показа скици на изцяло нов луксозен седан

Main February 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3640 views | no comments

KIA Motors официално представи скици на изцяло новия флагман, който ще постави нови стандарти в дизайнерската концепция за луксозни седани.
Под кодовото име – KH, изцяло новият модел е първият седан на марката със задно предаване и комбинация от иновативен дизайн и високи технологии. Появата на KH е най-очакваната сред моделите на корейския бранд. Планираното лансиране на модела е през първата половина на настоящата година в Корея.
Дизайнерската стратегия за KH е “отличителен, модерен, изискан”, което се демонстрира от съвършена форма, високотехнологични модули и спортна осанка. С подчертана предна част, харизматична радиаторна решетка и фарове с модерна форма, моделът е поглед в бъдещия иновативен и предизвикателен имидж на марката. Профилът на KH е основнияj елемент, върху който се е концентрирал дизайнерският екип на KIA. Страничната линия създава усещане за простор и стабилност с подчертана динамика, а хромираните елементи придават на модела съвършен вид.


 
Keywords:   kia, kia motors
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...