KIA с награда за най-добър рекламен клип + видео

Main May 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2815 views | no comments

Втора година поред компанията Kia печели на Ню-Йоркския автосалон наградата за най-добра автомобилна реклама. Миналогодишната бе за:



Тази година отново победи реклама на кросовъра Soul, в която пеят и танцуват хамстери-рапъри. В клипчето те предлагат на купувачите да изберат Soul или пералня, тостер или картонена кутия.



"Добре е че независимо от сложната икономическа ситуация в света, много автопроизводители правят интересна и ефективна реклама", - каза Люис Милър, президент на Nielsen (компанията основала наградата). Nielsen е анкетирала над 2,5 млн. телезрители и въз основа на отговорите им е избран най-добрият рекламен клип. За успеха му говори и фактът, че продажбите на Soul се пораснали след задействането на рекламната кампания с хамстерите с цели 50,8 %.

В другите номинации победителите са:
Най-добра "зелена" реклама – Ford Fiesta
Най-добра "латино" реклама – Toyota
Най-добра реклама на премиум автомобил – Mercedes-Benz SLS.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...