KIA със световна премиера на Sorento в Париж

Main August 17, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9860 views | no comments

KIA ще направи световна премиера на новото Sorento в Париж през септември. В Европа корейският кросоувър ще се предлага с три варианта на задвижване в комбинация с 6-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия.
Варинтите са 2-литров дизел с мощност 148 к.с., оптимизиран 2,2-литов турбодизел с обозначение R, който генерира 195 к.с., и нов 2,4-литров GDI бензин с директно впръскване на гориво с мощност 194 к.с., който заменя досегашния 2,4-литров MPI (172 к.с.).
По отношение на дизайна Sorento е получил нова предница с LED светодиоди, нови задни стопове и нов инструментален блок с централна конзола.
Шасито на модела също е ново, което означава, че използва специална рама за преработеното предно и задно окачване.
Корейците предлагат и нова променлива система за съотношението между мощност и управление, която се нарича Flex Steer и предлага три режима - Comfort, Normal и Sport.
Въпреки икономическата нестабилност на някои пазари, от KIA се надяват, че обновеното Sorento ще увеличи пазарния дял на марката в този сегмент. Очакванията са през 2013 г. годишните продажби в световен мащаб да достигнат 265 000 единици.

 
Keywords:   kia, mpi, sorento
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...