Kyron Cyber идва и в България

Main April 25, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1039 views | no comments

Показаният премиерно на автомобилното изложение в Лайпциг SUV Kyron Cyber ще пристигне в България по-малко от месец след световния си дебют – съобщи изключителният вносител за България Ратола Корпорация. Лимитираната серия на луксозния 7-местен всъдеход е разработена в сътрудничество с тунинг гиганта Brabus Group и всички елементи от програмата притежават германски TUV сертификат.

Основните акценти при Kyron Cyber са осемнадесетцоловите лети джанти и техно елементите, подчертаващи спортното излъчване на преработения от тунинг-специалистите силует. Промяната на екстериора е постигната с монтиране на допълнителни престилки в предната и страничните части на автомобила, а задната част е изцяло преработена. Благодарение на спортното окачване, което се предлага като част от Cyber-програмата, колата "ляга още по-стабилно на пътя, но изборът на тази опция предполага малък компромис с проходимостта. Луксозният и динамичен вид на Kyron Cyber се завършва от "веждите на фаровете, допълнителните светлини, интегрирани в предната броня и двойката хромирани изпускателни тръби, агресивно стърчащи от задната броня.

Под предния капак на всъдехода е монтиран двулитров Common-rail дизелов двигател с мощност 141 конски сили.

Kyron Cyber е разработен в Германия според изискванията на местния пазар, но от Ратола са убедени, че и българите ще оценят по достойнство топ-версията на популярния семеен SUV. Първата доставка се очаква през май тази година.

 
Keywords:   kyron
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...