Lada бистри идеи за голф модел

Main June 17, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10180 views | no comments

АВТОВАЗ и Московският държавен университет по машиностроене обявиха резултатите от дизайнерски конкурс за разработването на нов модел от голф класата за Lada, какъвто вероятно руският производител смята да разработи в най-близко бъдеще. Представяме ви трите най-добри студентски предложения. Според предварителния правилник автомобилът трябваше да бъде нарисуван в духа на новата концепция на АВТОВАЗ, разработена от главния дизайнер на компанията Стив Матин. Първият модел от тази стилистика бе концептуалният кросоувър Lada Xray, дебютирал на миналогодишния автомобилен салон в Москва. Всеки от участниците в конкурса обаче можеше сам да избира вида каросерия, но като цяло сред предложенията преобладаваха седани.
От 17-те скици, явили се на финалите бяха избрани трите най-добри. На първо място бе класирано предложението на студента от пети курс Дмитрий Почашев. На второ и трето съответно се класираха концепциите на Арсений Михеев (също пети курс) и Петър Коновалов (трети курс).
Победителите ще имат възможност за стаж в студията на компанията.

 
Keywords:   Lada, xray
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...