Lamborghini готви две изненади за Женева

Main January 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2480 views | no comments

Lamborghini ще разкрие два нови суперавтомобила на предстоящото автомобилно изложение в Женева през март. В момента марката предлага моделите Aventador LP700-4 и Gallardo. Твърде вероятно е на автосалона да видим ново поколение на Gallardo, а защо не и концепция, визуализираща бъдещ модел.
Roadster Aventador е вече готов, но италианският производител на суперавтомобили ще го задържи зад кулисите. Според вътрешни източници откритият модел ще се отличава с карбонов прибиращ се покрив.
Възможно е една от изненадите да е производствена версия на Sesto Elemento. Компанията даде зелена светлина за стартиране на производството още към края на миналата година. Също така е възможно Lambo да покаже изцяло нов модел, който ще се окаже трети в моделната гамата на италианците.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...