Lamborghini представи колекцията есен - зима 2012/2013

Main August 9, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9000 views | no comments

Всички знаем, че Lamborghini е не само марка за суперколи, а легенда и фетиш за мнозина. Затова автомобилният производител предлага цяла гама от аксесоари и облекла за феновете си. Въпреки че летните температури са повече от високи, марката вече е подготвила колекцията си есен - зима 2012/2013.
В нея откриваме пътни и всекидневни чанти, раници, калъфи за смартфони и таблети, всички изработени или от фина висококачествена кожа, или от неопрен и тествани да издържат дълго срещу несгодите на времето.
Артикулите са 100% произведени в Италия в партньорство с компанията O-Range. За разработването на материите е допринесъл Италианският технологичен институт.
Аксесоарите смело можем да наречем бижута и сред тях фигурират ключодържатели, гривни, изработени от същата кожа, с която тапицират седалките в автомобилите на Lamborghini.
Акцентът пада върху мъжките и дамските кожени якета за предстоящите сезони. Разбира се, не липсват и традиционните тишърти, ризи, пуловери и др. Естествено лайтмотивът във всички тях е бикът, комбиниран с латинското число LXIII (годината на създаването на компанията - 63-та) и италианското знаме. Колекцията е допълнена от панталони от мек вълнен плат и трикотажни облекла.
Поръчки могат да бъдат направени на http://www.lamborghinistore.com.

 
Keywords:   lamborghini
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...