Lancer- "Лек автомобил на годината" в конкурса „Кой е автомобилът"

Main December 10, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 929 views | no comments

-Mitsubishi Pajero – втора награда в категорията 4х4

Mitsubishi Lancer се класира на първо място сред леките автомобили, представени в България през годината. Наградата присъдиха потребителите, които гласуваха on-line във второто издание на годишния конкурс Кой е автомобилът? Рекламна кампания подканваше в рамките на месец всички потребители в България да влязат в нарочно създаден сайт и да изберат своя фаворит сред регистрираните от вносителите премиерни автомобили. Новият Лансер се пребори с конкуренцията на 26 модела в категорията леки автомобили. Официалната церемония по връчването на наградите се състоя на 6 декември в ПР клуб, където победителите в отделните категории отпразнуваха признанието на българските потребители.

Европейската премиера на Mitsubishi Lancer се състоя на автосалона във Франкфурт тази есен и веднага последва представянето му в България в рамките на Международен панаир Пловдив. Силен старт отбелязаха продажбите на модела у нас. Само за първите месеци на пазара нов Лансер поръчаха над 60 клиента, а за 2008 година Балкан Стар Моторс планира да продаде над 500 автомобила. Компанията вносител е готова да отговори на търсенето като поддържа голяма складова наличност. За първите четири месеца от производство са поръчани над 300 автомобила.

Високопроходимият Mitsubishi Pajero се класира втори в категорията 4х4. Българските потребители познават модела от ноември миналата година, за което време автомобилът спечели много фенове. Оценяваме изключително високо признанието на българската публика. Това е доказатество за популярността на марката Мицибиши у нас. Наградата за новия Лансер, само два месеца след появата му на пазара, е основание да очакваме още много успехи с този продукт., коментира г-н Орлин Младенов – управител на Балкан Стар Моторс.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...