Lancia Ypsilon Elefantino за 10 450 евро

Main April 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4145 views | no comments

Lancia Ypsilon предлага ново ниво на оборудване Elefantino, достъпно на цена от 10 450 евро. Цената подсказва, че това е базов вариант, предназначен за младото поколение. Той може да се поръча в един от следните цветове: Neve White, Sabbia Beige, Pietra Grey, Aurora Purple, Turquoise и Turquoise/Vulcano Black. Всичките варианти идват с багажник в черен гланц.
Отвътре се забелязват кожен волан и скоростен лост, седалки тапицирани в черен плат и хромирани елементи по таблото. Стандартното оборудване включва електрически предни стъкла, дистанционно отваряне на вратите, регулиране на шофьорската седалка, климатик, 15-цолови стоманени колела и радио с CD и MP3. За безопасността ви се грижат истеми, като ABS с EBD, предни и странични въздушни възглавници и ISOFIX приспособления.
Lancia Ypsilon Elefantino може да се поръча с базов 1,2-литров бензнинов агрегат (69 к.с.), 0,9-литров Turbo TwinAir агрегат (85 к.с.), 1,3-литров MultiJet (95 к.с.), 1,2-литров LPG (80 к.с.) и 0,9-литров Turbo TwinAir Methane (80 к.с.).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...