Lancia този път със самостоятелен щанд, Flavia Cabrio влиза в серия

Main August 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5890 views | no comments

След няколко появи с общ щанд с Chrysler, Lancia този път залага на самостоятелна изява по време на салона във Франкфурт. Време е да си спомним за успеха на показаната на салона в Женева студия Flavia, вдъхновена от 200C. Тя се завръща като сериен кабриолет на немското изложение тази година. Той е интересна алтернатива за клиентите, които искат да се възползват от предимствата на купето, без да дават уникалното усещане, което само открит автомобил може да предложи. Вероятната идея на италианците е да предложат кабриото в Европа, но не и седана.
С размерите си от 4,9 м дължина, височина 1,4 м, широчина 1,8 м и 2,76 колесна база, Lancia Flavia Cabrio оглавява сегмента D, предлагайки уникално вътрешно пространство. На борда на модела има място за четирима възрастни.
Двигателят е 2,4-литров бензинов с 6-степенна автоматична трансмисия с макс. мощност от 175 к.с., сочат официалните данни.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...