Land Rover Freelander за „Футболист на 2006 година”

Main December 15, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 978 views | no comments

На официална церемония в Кемпински хотел Зографски на 19 декември, Атанас Фурнаджиев – управляващ директор на Мото-Пфое ще връчи официалната награда за Футболист на годината – Land Rover Freelander. Победителят в конкурса ще бъде избран от спортните журналисти, на базата на предварително определени квоти. Журито ще излъчи победители и в категориите: най-добър треньор на годината; най-добър нападател на годината; най-добър вратар на годината; най-добър полузащитник на годината; най-перспективен млад футболист на годината и наградата Феър плей на годината. Футболните фенове също ще могат да гласуват за своя фаворит в тайно SMS гласуване.

Land Rover Freelander е един от най-продаваните автомобили в модерния клас SUV от 1997 г. насам. Благодарение на пълния набор от технологии на британския производител, Land Rover Freelander може да ви отведе навсякъде - по пътя и извън него. Във Freelander са внедрени голям брой модерни технологии, включително система за автоматичен контрол на устойчивостта при спускане (HDC), която осигурява контролирано движение по опасен наклон и електронен тракшън контрол (ETC) за максимално сцепление по мокри пътища и трудни повърхности в офроуд условия. Автомобилът разполага и с 5-степенна механична скоростна кутия, постоянно задвижване на четирите колела чрез Visco съединител, 4-канална антиблокировъчна спирачна система (ABS) и система за разпределение на спирачното усилие (EBD).

В салона на Freelander са използвани само висококачествени материали, които създават специална атмосфера. Автомобилът е оборудван за допълнително удобство с климатик, висококачествена аудио система с 6 тонколони с дистанционно управление от волана и куп технологии за безопасността и комфортта при пътуване. Land Rover Freelander притежава 4-цилиндров турбодизелов двигател 2.0 л. с Common Rail система и мощност от 112 конски сили. Британският всъдеход предлага всичко, което може да се очаква от един модерен автомобил. И благодарение на спортния си дух е идеален подарък за едно такова високо отличие като "Футболист на годината.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...