Lexus GS 350 със спортен дух във високия клас

Main August 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12015 views | no comments

Lexus не надраства себе си – това е валидно с пълна сила за новия GS. Казано по-точно, новият модел не е по-голям от предшественика си. Това е хубаво – защото обикновено следващата генерация е ненужно издължена. Въпреки това GS трябва да бъде по-просторен отвътре, дори и багажникът е пораснал на обем. Ново многораменно алуминиево задно окачване осигурява повече място. Lexus обещава преди всичко повече пространство за краката и главите на возещите се на първия ред места. Същевременно по-устойчивата на усукване на каросерия и по-фино реагиращите амортисьори трябва да осигуряват по-спортно поведение на пътя.

То пасва на модифицираната автоматична скоростна кутия с три режима на превключване, която позволява смяна на шестте предавки и от палците на волана. 306-те конски сили на 3,5-литровия V6 се предават към четирите задвижващи колела с електронен контрол. През пролетта на 2012 ще се появят спортните F-варианти, както и хибридна модификация.

Нова предна решетка, дневни LED светлини и „изпъната“ задница – така GS с 306 к.с. влиза в моделната 2012.

 
Keywords:   lexus, speed press
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...