Lexus LFA идва през 2014 г

Main August 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6895 views | no comments

Появи се нова информация за бъдещето на моделната гама на Lexus. Компанията планира нов дизайн за GS, който ще се появи през 2012 г. и ще се задвижва от 3,5-литров V6 агрегат. Концепцията LF-Gh загатна за този модел, а производствената версия се очаква да дебютира на конкурса за красота в Пебъл Бийч, който стартира на 18 август.
Следващият представител на Lexus е ES. Той ще се базира на обновения Toyota Camry и ще дебютира през лятото на 2012 г. Очаква се да получи хибридна система, която да постига комбиниран разход на гориво от 5,9 л/100 км.
Новото поколение IS ще използва по-къса платформа от GS. Моделът ще предлага по-спортен дизайн, по-добро управление и подобрения по двигателя. Плановете на компанията са той да се появи през 2012 г.
На последно място, японският автомобилостроител съобщи, че седанът LS ще премине през пълен редизайн и ще го видим през пролетта на 2013 г. Той ще акцентира върху горивната ефективност, което означава, че се очаква изолзването на олекотени материали и хибридна система на задвижване.
След като Lexus наскоро въведе фейслифтите на GX и LX, остана само RX. Неговият актуализиран вариант ще излезе в средата на 2014 г. Очакванията се да се задвижва от познатия 4,8-литров V10 агрегат, генериращ мощност от 560 к.с. и въртящ момент от 480 Нм.
Най-голям интерес ще предизвика LFA Roadster. Спорд Lexus той може да дебютира в средата на 2014 г. Въпреки ограничената информация вероятно ще използва 4,8-литров V10 агрегат с мощност от 560 к.с. и въртящ момент от 480 Нм.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...