LG GPS навигационни системи: Сигурността на първо място

Main June 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1438 views | no comments

Да пристинеш жив и здрав на точното място, бързо и приятно, без да се луташ по пътя. Това е основната идея, залегнала в създаването на новите навигационни и аудио системи за автомобили на компанията LG Electronics. Продуктите ще бъдат представени на Автомобилния салон в София между 15 и 24 юни.

Основен акцент, който дизайнерите на навигационните и аудио системи поставят е функционалността на системите all in one (навигация, аудио и DVD) и графичният интерфейс – дори за първи път да използвате някой от продуктите в автомобила си, оринтецията в детайлната карта е лесна и разбираема.

Аудио-видео и GPS навигационна ситема LAN 9600R - All in One: музика, видео, детайлна карта на цяла Европа, сензорен екран.
С едно докосване на екрана определяте желаната държава, град или улица. Навигационната система LAN 9600R на LG има вградена детайлна карта на цяла Европа, включително и на България. Навигационната карта в системата е изготвена от NavTeq.

Информацията за населените места е толкова подробна, че дори в чужда страна пътуващите е нужно да знаят само първата буква на града, в който отиват и просто да го изберат от менюто на системата, без да се притесняват, че поради грешно въвеждане на името, тя няма да реагира.

Точките, на които се базира картата в България (Points of interest) са 60, като има възможност за добавяне на собствени потребителски точки. LAN 9600R на LG е активна навигационна система, която не просто оказва желаната дестинация, но и води пътуващия по маршрута.

Освен изчистения и елегантен дизайн, навигационната система на LG притежава 7 LCD екран, който реагира на допир и е лесен и разбираем дори за хора, които за първи път използват навигационна система. Иконите за управление на системата са практични, а структурата на потребителското меню е логична и подредена, което улеснява управлението на системата.

Освен лесна и сигурна навигация, с този продукт можете да гледате DVD филми на големият 16:9 7 LCD екран (или на допълнителни екрани, cвързани към системата). Към продукта може да се включи и камера за обратно виждане. Чрез Bluetooth разговори, музика, клипове и изображения от мобилен телефон могат да се прехвърлят в системата, която поддържа всички най-разпространени аудио и видео формати. Аудио и видео файлове могат да се зареждат в системата и от външни устройства през USB порт.

Аудио система LAC M8600R – музика, анимация, удобни телефонни разговори

Едно от основните предимства на LG LAC M8600R е възможността разговорите от мобилен телефон да се прехвърлят през аудио системата посредством Bluetooth, което прави пътуването по-безопасно и сигурно. Нещо повече – чрез Bluetooth устройство любимата ви музика от телефона звучи без никакъв проблем в автомобила.

Предният панел на аудио системата LAC M8600R е падащ, а освен това е тип ‘flip down и може да се гледа под желания ъгъл. Всяка точка от матрицата на FL-дисплеят на системата може да излъчва 8 нива на сивото, като по този начин осигурява възможност на пътуващите в автомобила да гледат различни изображения и 3-D анимации, докато се наслаждават на музиката.

 
Keywords:   bay county, gps, lan, lg electronics, weig
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...