Maybach Landaulet Study – бяла кожа, лак, черен гранит и много въздух

Main November 2, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3614 views | no comments

Днес Maybach разпространи първите официални снимки и техническа информация за студийната си разработка Landaulet. Следвайки традицията, компанията предлага концепция с две пространства- напълно затворено за шофьора и такова с огромен подвижен таван за щастливите пътници.

Maybach Landaulet Study е разработен на базата на Maybach 62 S, като при него е отстранена горната задна част. Страните на автомобила са запазени без видима промяна, но във вътрешността си са допълнително подсилени. Мекият таван следва основната извивка на конструкцията, а за сгъването/ разгъването му са необходими само 16 секунди. Специален акцент в екстериора на Maybach Landaulet Study са уникалните за автомобила двадесетцолови джанти, решени в antigua бял цвят.

Характерно за Landaulet Study е и двуцветното решение на интериора- шофьорът е заобиколен предимно от черни елементи с пиано лак. Луксът в пътническото отделение е пренесен на изцяло ново ниво благодарение на високото качество на светлата кожа, комбинирана с гранитни орнаменти и апликации отново в пиано лак.

В интериора на Maybach Landaulet Study могат да бъдат открити DVD плейър, чейнджър за шест диска, хладилник със собствен компресор, интелигентна система за застопоряване на чашите и бутилката шампанско и др. Двигателят на студийната разработка е шестлитров, V- образен, дванадесетцилиндров, с максимална мощност 612 конски сили. Максималният му въртящ момент е 1 000 Нм в диапазона 2 000- 4 000/мин.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...