Mazda преработи CX-7 специално за Европа

Main June 8, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2553 views | no comments

След успешното представяне на модела CX-7 на североамериканския пазар и в Япония (сумарни продажби над 46 000 единици), Mazda ще предложи луксозния си всъдеход и на европейския пазар. Инженерите и дизайнерите на компанията са преработили модела почти изцяло, за да отговори на специфичните изисквания на европейците.

Промени са нанесени по управлението, окачването, спирачната система, подобрен е и комфортът, а работата на спирачната антиблокираща система и електронната стабилизираща програма са оптимизирани. Общо около 30% от всички настройки на автомобила са били изцяло променени според европейските изисквания.

Един от най- добрите примери са оптимизация при Mazda CX-7 може да бъде открит под предния й капак. Максималната мощност на 2.3 литровото турбо сърце на автомобила е "отпушена и вместо познатите на американците 244 конски сили, ние ще разполагаме с 260 подивяли кончета. Специално разработена е и шестстепенната механична предавателна кутия.

 
Keywords:   mazda, mazda cx 7
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...