Mazda стартира производството на CX-9 днес

Main October 30, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1177 views | no comments

Mazda Motor Corporation стартира производството на втория си SUV модел, предназначен за пазара на Северна Америка. Mazda CX-9 ще се сглобява в завода в Юджина, близо до Хирошима, и ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година. Дебютът на автомобила се състоя по време на автомобилното изложение в Ню Йорк през април тази година.

"СХ-9 ще бъде най- новото попълнение в продуктовата гама на Mazda на толкова важния пазар на Северна Америка, като ще се присъедини към Mazda CX-7, който беше пуснат в продажба там през май, споделя Хисаказу Имаки, директор на на Mazda.

Mazda CX-9 е седемместен SUV кросовър, разработен специално за пазара на Северна Америка. Автомобилът е оборудван с 3.5 литров, V-образен, шестцилиндров двигател. Стандартната предавателна кутия е шестстепенна автоматична Sport AT, а задвижването се извършва или чрез предните, или чрез четирите колела. Всички модификации на CX-9 ще се предлагат с климатична инсталация, електрическо управление на стъклата, дистанционно управление на вратите и безключово влизане в колата, круз контрол и шест предпазни въздушни възглавници. За оптимално безопасното движение се грижат стандартните спирачна антиблокираща система, динамичната стабилизираща програма, както и системата за контрол срещу преобръщане.

Видео на Mazda CX-9 можете да видите тук:Автопрес.ТВ

 
 

Images Gallery


 

Audi Q7 V12 TDI 2007
October 29, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...