McLaren показва сериен 650S в Гудууд

Main June 26, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8270 views | no comments

След успеха на показаната на шоуто в Пекин концепция 650S Coupe подразделението на McLaren, специализирано в поръчкови автомобили (McLaren Special Operations – MSO), ще представи сериен вариант във версия спайдър. Ще видим бегачката на фестивала на скоростта в Гудууд. За целия свят ще бъдат произведени само 50 бройки от нея, като те ще бъдат и в двете версии – купе и спайдър.
Така нареченото подразделение на McLaren MSO бе обособено през 2011 г. и то изпълнява лични поръчки на собствениците на автомобили McLaren.
Серийният 650S ще носи много от чертите на на концепцията. По него MSO е работила задно с главния дизайнер на McLaren – Франк Стефенсон. Суперавтомобилът е с редица стилни карбонови акценти, а трикомпонентната задна броня разполага с централна част, декорирана със същия здрав и лек материал. Агресивен заден дифузер довършва облика на бегачката.
Ще предлагат 650S в три възможни цвята, всичките до един са металик. Оранжевото е Papaya Spark, черното е Agrigan Black и новият цвят - Sarigan Quartz, който ще дебютира на фестивала на скоростта.
Всеки от 50-те автомобила върви със скеч, подписан от Франк Стефенсон. Вече са обявени и цените – 252 500 паунда (314 621 eвро) за купето и 272 500 (339 542 eвро) за спайдъра.



 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...