McLaren пуска зареден MP4-12C в малък тираж

Main January 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2600 views | no comments

В YouTube се появи клип, в който на бял свят изплува специална модификация на суперколата McLaren MP4-12C под името High Sport. Според автора на лентата версията е пусната в ограничен тираж от едва пет екземпляра, като два от тях са за шефа на McLaren Automotive Рон Денис и принца на Бахрейн.
Информация за този автомобил засега липсва. Знае се само, че моделът е продукт на подразделението McLaren Special Operations, специализирано в изпълнението на индивидуални поръчки на клиентите.
От стандартния автомобил „наточената“ версия се отличава по новия пакет за каросерията в стила на състезателния MP4-12C, подготвен за участия в състезания от класа GT3. Освен това поръчковият McLaren MP4-12C е с форсиран от 600 на 675 к.с. 8-цилиндров битурбомотор с 3,8-литров работен обем. .
Динамиката не е обявена, но би трябвало да е над данните за класическия MP4-12C, който от 0 до 100 км/ч ускорява за 3,1 сек, а макс. му скорост е 330 км/ч.

Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...