Mercedes C-Class Cabrio - Нов вариант под CLK кабриолет

Main May 25, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1455 views | no comments

Новият C-Class е голяма крачка напред по отношение на представяне, динамика и стил в сравнение с предишната версия, така че не е никаква изненада, че от ръководството на Mercedes Benz обмислят да разширят допълнително гамата. Един от новите модели ще бъде открита версия на C-Class, за който се говори, че ще се появи в края на следващата година като представител на моделната 2010 година. Позициониран под CLK, бъдещият кабриолет ще има две врати и вероятно ще бъде оборудван с мек покрив, за да останат разходите (а оттам и цената му) относително ниски.

Новият CLK би трябвало да се появи към края на годината и въпреки че новият модел също е базиран на новия C-Class, CLK ще бъде малко по-голям от седана и е възможно да е оборудван със сгъваем твърд покрив, за да се различава от по-евтиния кабриолет на C-Class. CLK също така ще получи и някои екстри от S-Class, включващи спирачния помощник Presafe, системата за нощно виждане, както и най-новото поколение на системата COMAND.

Новият открит модел на базата на C-Class, както показват и компютърните графики, предоставени от колегите от www.motorauthority.com, до голяма степен ще повтаря като стил своя четириврат братовчед. Очаквайте същия интериор и списък с екстри, както и аналогични двигатели. Базовият двигател ще бъде четирицилиндров бензинов агрегат с мощност от 156 к.с., докато флагманът в гамата ще бъде задвижван от 3.5-литров V6 двигател, куплиран със седемстепенна 7G-Tronic трансмисия.

Ако се даде зелена светлина на проекта, новият кабриолет вероятно ще има версия и C63 AMG, защо да не се превърне и в бъдещо изцяло ново C-Class Coupe, позиционирано между настоящия Sportcoupe и следващото поколение на CLK.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...