Mercedes потвърди 13 нови модела до 2020 г.

Main February 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4710 views | no comments

По време на пресконференция на Daimler Group в Щутгарт Дитер Цече, изпълнителен директор на групатаq обяви ,че Mercedes ще пусне 13 нови модела.Първият от тях е компактен кросоувър, базиран на А-класата, който ще се казва GLA и ще дебютира като концепция на изложението в Шанхай, Китай този април. Сериен модел се очаква да видим във Франкфурт през есента. Mercedes планира и още един SUV, който според информацията ще е специален и пригоден за всякакви терени.
Цече продължи с най-важния модел за компанията, който ще дебютира в средата на годината, а именно новата S-класа. Любопитното е ,че компанията обмисля пет нови версии на лимузината, които ще се появат до няколко години. Те ще включват версии с дълга колесна база, карбиолет, купе и флагманска лимузина.

 
Keywords:   daimler, mercedes, Mercedes-Benz
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...